Hoge klanttevredenheid
Niet goed, geld terug
Snelle levering

Ford S-Max & Galaxy Handleiding 2006 - 2014

Dit is een inkijkexemplaar en is gelimiteerd tot 30 pagina's.

Bij aanschaf ontvangt u het volledige document .
€ 26,50
Zie bundels

Productdetails

  • Taal: Nederlands
  • Aantal pagina's: 368
  • Hoogte: 184 mm
  • Breedte : 134 mm
  • Papierdikte: 80 gr.
  • Binnen 5 werkdagen bezorgd
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren
  • Klanten geven ons een 8.9/10

Beschrijving

Dit is een Nederlands gedrukte handleiding van de Ford S-MAX & Galaxy uit 2006 - 2014. Bent óf wordt u eigenaar van deze Ford S-MAX & Galaxy en wilt u graag een gedrukte handleiding hierbij? Dan bent u bij Autoboekjes.nl aan het juiste adres. In deze handleiding is alle informatie vanuit de fabrikant over het voertuig terug te vinden.

Deze handleiding is onmisbaar in uw Ford. Zorg er dan ook voor dat de handleiding altijd aanwezig is in het voertuig, zodat u altijd geïnformeerd kunt worden over belangrijke zaken betreffend uw Ford S-MAX & Galaxy. Denk hierbij aan zaken zoals de airbags, verlichting en de inhoud onder de motorkap.

Deze handleiding heeft de originele inhoud van de handleiding van Ford, afgedrukt op papier van hoogwaardige kwaliteit. Dit is netjes ingebonden en gelijmd, waardoor het onderhoudsboekje stevig is. De omslag is afgedrukt in kleur en de binnenkant in zwart/wit. Dit is ontworpen door Autoboekjes.nl.
Volgens EU richtlijnen zijn autofabrikanten verplicht om technische autogegevens beschikbaar te maken en heeft u recht op de juiste informatie voor uw auto. Wij maken de gegevens voor u beschikbaar en printen de gegevens voor u op het moment van bestellen zodat u altijd de juiste informatie in uw voertuig beschikbaar heeft. Autoboekje is niet gelieerd aan autofabrikanten of aanverwante partijen. Bent u opzoek naar informatie over handleidingen of de beschikbaarheid daarvan? Bekijk dan de website van de desbetreffende autofabrikant.
De 4 meest voorkomende locaties: Onder de motorkap (op het
motor blok op de meeste
benzineauto's)
Dashboard aan bestuurderszijde
(meest voorkomende)
Voorkant van frame
(oudere auto's)
Deurstijl aan bestuurderszijde
(binnen)